PRIMORSKO ISTRSKI SATELIT

Uspešno izpeljan prvi primorsko istrski satelit 2019. 

V soboto 20.4.2019 se je na igriščih teniškega centra TK Gorica odvijal prvi primorsko istrski satelit. Namen tovrstnih turnirjev je zagotoviti tekmovanja tudi tistim igralcem tenisa, ki ne nastopajo pod okriljem teniške zveze Slovenije, oziroma šele nabirajo izkušnje za vstop na višji nivo teniških tekmovanj. Namen je tudi povezati teniške klube na primorskem, istri ter v zamejstvu. 

Na prvem turnirju se je zbralo 45 igralcev iz Nove Gorice, Gorice, Kopra, Pule ter nekaterih drugih krajev.

Nastopali so v kategoriji MINI in MIDI tenis, kategoriji do 10 let ter v kategoriji do 13 in 16 let. Namen turnirja je bil tudi zagotoviti čimvečje število tekem vsakemu nastopajočemu.

Na koncu smo sicer dobili zmagovalce turnirja, vendar je bil zmagovalec vsak, ki je na turnirju nastopil.

Nastopilo je tudi precejšnje število tekmovalcev iz našega kluba. Za nekatere je bil to njihov prvi turnir. Vsi pa so prikazali lepe teniške igre v vseh kategorijah.

S tem turnirjem se je zaključil paket dveh turnirjev za najmlajše, katerega je organiziral naš klub in je dveh vikendih skupaj nastopilo skoraj 150 igralcev in igralk.

Ob tej priliki naj se zahvalimo tudi sponzorjem (TERMOLAK D.O.O., ENTALPICO D.O.O., STIMER D.O.O. ter PINSS D.O.O.), ki so omogočili, da sta dogodka bila izpeljana z odliko.

Zahvala tudi vsem, ki so kakorkoli pripomogli, da smo speljali oba teniška dogodka in tako narisali vsem teniške nasmeške na obrazih. HVALA ŠE ENKRAT. 

 

ČESTITKE VSEM IN SE VIDIMO NA NASLEDNJIH TURNIRJIH.

 

 

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok