VELIK USPEH GORIŠKEGA TENISA

Ekipa Gorica je ta vikend ubranila naslov in ponovno postala najboljša primorska ekipa. 

Ta vikend, v soboto 16.3.2019 se je v Vanganelu zaključila ekipna primorska liga za moške in ženske. Iz Vanganela prihajajo fantastične novice, saj so naslov ekipnih prvakov ponovno osvojili igralci Gorice in tako ubranili lansko zmago.

Ekipo je odlično vodil selektor Gorazd Rožer - Gogo in tako popeljal ekipo že do tretjega naslova primorskih prvakov ter drugega zaporednega. Ekipa je imela sicer v rednem delu nekaj težav, predvsem s sestavljanjem ekipe, vendar so se kocke v končnici zložile skupaj in ekipa je zadihala kot eno in do finala prišla brez izgubljenega niza. Finalna tekma se je odigrala proti domači ekipi Vanganela. Po prvem dvoboju je Vanganel povedel v zmagah vendar so stvari na svoje mesto postavili na drugi ter tretji deski in oddali vsega osem iger in tako slavili s končnim rezultatom 2:1 za Gorico. Za Gorico so nastopali: Gorazd Rožer-Gogo, Bor Zorzut, Luka Špacapan, Primož Strel, Hari Štrukelj, Aleš Faganelj, Borut Maraž, Maurizio Del Frate, Igor Brešan, Mario Gianesi, Roberto Carini ter Bojan Židov.

Odlično se je odrezala tudi ekipa Medot tenis team, ki je na koncu po hudem boju osvojila odlično tretje mesto. Za ekipo Medot tenis team so nastopali, kapetan ekipe Marjan Grobiša, Jure Arnež, Zorko Zlatoper, Bor Zuljan, Patricij Vogrič, Max Magris, Dušan Mozetič in Marjan Valentinčič,

Velik uspeh je dosegla tudi ženska ekipa TK Bagueri Ladies Vrtojba, ki so nastopale med 8 ekipami ter na koncu suvereno zmagale. Ekipo so pod vodstvom kapetanke Sabine Antoni sestavljale: Kristina Vanceta, Anja Gregorič, Lea Varzegnassi, Maša Koglot, Alenka Abramič, Annesa Tiozzo, Anna Sanna, Loredana Nonini, Vesna Mrak in Marta Gašparin. Dosegle so 6 zmag in 1 neodločen rezultat in tako suvereno osvojile naslov za leto 2018/2019.   

Omeniti velja še uspeh Mirana Komela, ki je dosegel tretje mesto v ligi ATP Penzija tour in po 11 odigranih tekmah ter 9 zmagah in le dveh porazih dosegel odlično tretje mesto.

 

ISKRENE ČESTITKE VSEM IGRALCEM IN EKIPAM. 

 

 

    

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok