Zimska liga 2021 - trenutna lestvica

Natisni

Pozdravljeni,

v zimski ligi se je oddigralo zadnji krog tekmovanja v letu 2021. V letu 2022 sledijo še 3 tekmovalne sobote, ki bodo odločile o končnih uvrstitvah. 

 

V skupini 1 najbolje kaže Manci Križman, ki se je kot neporažena v 4. krogu pomerila z do tega kroga prav tako neporaženim Jurijem Vidrihom. Dvoboj je dobila v 2 setih 6:3,6:4 in naredila velik korak proti osvojitvi prvega mesta saj trenutno zaseda prvo mesto z 12 točkami. Od 2 - 5 mesta so igralci v razponu 3 točk precej izenačeni tako, da bodo naslednji dvoboji vsekakor zelo zanimivi in napeti. 

V skupini 2 nastopa 6 igralcev in trenutno s 3 oddigranimi tekmami in 7 točkami vodi Urbančič Zvone. 2. mesto s prav tako 3 oddigranimi tekmami in 6 točkami zaseda Andraž Furlan. 3 in 4 mesto ob samo 1 oddigrani tekmi zasedata trenutno Jakončič Matjaž in Janez Manfreda. V skupini 2 ni še prav nič odločeno saj bo zaradi kroga manj v tej skupini večina tekem oddigrana po novem letu.

V 3.skupini najbolje kaže Retelj Sebastijanu, ki je v dvoboju do sedaj neporaženih za sam vrh lestvice premagal Rok Blaškovića. V boju za najboljša 3 mesta trenutno kaže najbolje še Miklavc Mitji in Hrobat Damjanu.

 

Rezultati oddigranih tekem po skupinah so na volju na naslednjih povezavah:

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2021-posamicno/zimska-liga-menu-skupina-1 

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2021-posamicno/zimska-liga-menu-skupina-2

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2021-posamicno/zimska-liga-menu-skupina-3

 

Tekmovalni del 2021 je tako končan. S tekmovanjem nadaljujemo v novem letu, in sicer v soboto 8.1.2021. 

 

Vodstvo tekmovanja