ODPRTO PRVENSTVO GORICE FANTOV DO 16 LET

Natisni

Udeleženci zaključnih bojev na OP Gorice do 16 let.

V petek 28.8.2020 in soboto 29.8.2020 se je v Novi Gorici odvijalo odprto prvenstvo za igralce do 16 let. Prisotnih je bilo 23 igralcev iz vse Slovenije. Zasedba je bila sicer precej okrnjena zaradi natrpanega urnika igralcev do 16 in igralcev do 14 let, vendar smo kljub temu lahko spremljali lep, na trenutke vrhunski tenis najboljših slovenskih igralcev do 16 let. Domači klub je zaradi poškodbe prvega igralca Tima Strela zastopal samo Aleksej Lukajič, ki pa je moral priznati premoč nasprotnika v prvem kolu.

Do zaključnih dvobojev se je uspelo uvrstiti dvema igralcema iz TK Spin Medvode (Vanja Joksovič ter Jarc Ažbe) in enega iz Slovana (Boris Bajraktarjevič) ter Maje Matevžič (Vaal Urankar).

Finalni dvoboj je nato potekal v popolni domeni igralcev iz Medvod. Zmagovalec turnirja je tako postal Vanja Joksovič, ki je v finalu ugnal Jarca Ažbeta. Oba sta prikazala na trenutke zares dopadljiv in vrhunski tenis.

Turnir je na visokem nivoju organiziral domači klub TK Gorica, zahvala gre tudi vrhovnemu sodniku Konradu Jerončiču, ki je kot ponavadi izkušeno speljal turnir brez zapletov.

 

2.jpg 3.jpg 4.jpg

6.jpg 7.jpg