Zimska liga 2019 - zaključek

V soboto 16.5.2020 se je odvijal zaključek zimske lige posameznikov TKGorica 2019/2020. Zadnji krog tekmovanja bi moral biti 14.3.2020 a smo bili prisiljeni zaključek lige za nedoločen čas prestavit. No, ta nedoločen čas je postal določen in zaključek s podelitvijo smo kljub nekaj vremenskih težavah čez teden uspešno izpeljali v Ložicah.

Najboljši igralci oz. dobitniki pokalov v zimski ligi ipo skupinah:

1. skupina: Jurij Vidrih, Zorko Zlatoper, Mitja Pulec

2. skupina: Sandi Vrabec, Vivian Fajt, Almir Kudić

3. skupina: Egon Pregelj, Alen Beltram, Igor Brešan

Čestitamo!

 

Zaključek zimske lige je bil planiran v športnem parku v Novi Gorici a smo zaradi velike količine dežja dan predtem bili prisiljeni v zadnjem trenutku prestaviti zaključek v Ložice. Na zaključku bi se morale oddigrati še 2 tekmi v 1.skupini. Zmagovalec Jurij Vidrih je bil že določen, drugo mesto je bilo prav tako že oddano Zorku Zlatoperju. Tekma med Mitjo Pulcem in Denisom Črnilogarjem se ni oddigrala zaradi poškodbe slednjega tako, da je končno tretje mesto osvojil Mitja Pulec. Oddigrala se je samo 1 uradna tekma, med Jurijem Vidrihom in Miho Mozetičem, ki jo je dobil po velikem tiebreaku Jurij in tako brez poraza potrdil skupno zmago.

V 2. skupini ni bilo več mogoče oddigrati tekem saj so bile kombinacije izčrpane tako, da so obveljala trenutna mesta na lestvici. Zmagovalec 2. skupine je postal Sandi Vrabec, ki je s suverenimi tekmami dokazal, da z njim ni šale. Drugo mesto je osvojila Vivian Fajt, ki se zaključka lige ni mogla udeležiti. Tretje mesto je osvojil Almir Kudić.

3.skupina je bila oddigrana v celoti že pred prekinitvijo tako, da tu tekem na zaključku ni bilo. Zmagovalec je postal Egon Pregelj, drugo mesto je osvojil Alen Beltram, tretje mesto je osvojil Igor Brešan.

Po podelitvi pokalov najboljšim je sledilo kosilo. Zatem pa smo se preostali borci v družabnem vzdušju pomerili med seboj v tekmah dvojicah. 

Ob koncu vas še povabimo, da se prijavite tudi v poletno teniško ligo 2019. Več o tekmovanju si lahko preberete tukaj https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/novice/129-poletna-liga-2020-posamicno

Gremo TK Gorica!

 

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok