Zimska liga 2019 - zaključni dvoboji

 

Pozdravljeni ljubitelji tenisa,

v zimski ligi 2019 TK Gorica se počasi približujemo zaključku oz zaključnim dvobojem, ki bodo odločali od končnih uvrstitvah in zmagovalcih po posameznih skupinah. Do sedaj je tekmovanje postreglo z nekaj zelo zanimivimi dvoboji v vseh treh skupinah. 

V prvi skupini trenutno vodi Jurij Vidrih, ki je trenutno še edini neporaženi igralec v vseh treh tekmovanjih. Sledita mu Zorko Zlatoper in Miha Mozetič. Ostali tekmovalci za prvimi tremi mesti verjetno že preveč zaostajajo in ni verjetno, da bi se še kdo lahko vmešal v sam vrh ni pa nemogoče.. Zaenkrat prvi trije še niso igrali med sabo tako, da se obeta zanimiv zaključek za končno razvrstitev prav v zaključnem delu tekmovanja.

V drugi skupini trenutno vodi Vivian Fajt, sledita ji Sandi Vrabec in Almir Kudič vendar v tej skupini ni še ničesar odločeno saj je potrebno oddigrati še kar nekaj zaostalih dvobojev. Trenutno ima še kar pet tekmovalcev možnosti za najvišja mesta tako, da se obeta tudi v tej skupini zelo zanimiv razplet v zaključku.

V tretji skupini je do 15.2.2020 vse kazalo, da bo Igor Brešan suvereno dobil tekmovanje vendar ga je v derbiju skupine premagal Egon Pregelj in tako bo boj za prvo mesto odprt prav do zadnjega kroga. Možnosti za 3 mesto imajo glede na trenutno lestvico Miklavc, Beltram in Hrobat. 

Skratka do konca tekmovanja nas čaka še nekaj pomembnih dvobojem in verjamemo, da tudi dobrega tenisa. Podrobno lestvico po skupinah in rezultate tekem si lahko ogledate na:

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2019-posamicno/zimska-liga-2019-skupina-1

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2019-posamicno/zimska-liga-2019-skupina-2

https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2019-posamicno/zimska-liga-2019-skupina-3

Glede na to, da smo do sedaj organizatorji poizkušali karseda zapolniti rezervirane sobotne termine in se prilagoditi čimbolj obveznostim tekmovalcev je bilo vseeno potrebno narediti reorganizacijo terminov tekem za zaključek. Tako bodo vse sobote do 14.3 zapolnjene s tenisom. Dodatno smo rezervirali termin za 5 tekem 7.3.2020 16-22h namesto 21.3.2020 ko so bile planirane 4 tekme 1 skupine. 

Končni razpored in ure igranja so objavljene na podstrani: https://www.tkgorica.si/index.php/sl-si/tekmovanja/zimska-liga-2019-posamicno/urnik-tekem

Zaključek tekmovanja in podelitev nagrad najboljšim je predviden za soboto 21.3.2020. 

 

Vodstvo tekmovanja

 

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok