Poletna liga 2019 - finale

V poletni ligi posameznikov TK Gorica so v soboto, 5.10.2019, potekali zadnji odločilni dvoboji. Zmagovalca sta postala Miha Mozetič, ki je v velikem finalu premagal Miho Ravšlja v modri skupini ter Tomaž Peterlin, ki je premagal Mirana Komela  v zeleni skupini.

Prvi dvoboj se je začel ob 14h na igrišču 1, kjer sta se v zeleni skupini pomerila veteran Miran Komel in Tomaž Peterlin. Prvi set je bolje začel Peterlin, ki je povedel z 2:0, a sledil je močan odgovor Komela, ki je dobil prvi niz s 6:2. V drugem nizu smo gledali veliko izmenjav in dobro borbo, a je bolje oddigral Peterlin in dobil niz s 6:3 in sledila je velika podaljšana igra, kjer je malenkost bolje oddigral Peterlin, ki je dobil tiebreak z 10:6 in na koncu postal zmagovalec zelene skupine.

Drugi dvoboj dneva je potekala tekma za tretje mesto v modri skupini med Rokom Ružičem in Milošem Todorovićem. Prvi set je bolje začel Rok, ki je hitro povedel s 5:1, a je Miloš zaigral bolje in prišel na nevarnih 5:4. Rok je na koncu vseeno dobil uvodni niz s 6:4. Drugi set je pripadel Milošu, in sicer zrcalnih 4:6 in sledila je zopet velika podaljšana igra, kjer je bolje začel Miloš, ki je povedel s 5:2, a se je Rok vrnil v igro in na koncu slavil z 10:7 ter osvojil pokal za 3-je mesto.

Sledila je še zadnja tekma zaključka lige, in sicer finale v modri skupini, ki je potekal med Miho Mozetičem in Miho Ravšljem. V zadnji tekmi je Miha Mozetič prikazal odlično igro, prevladoval je v vseh segmentih igre in slavil s 6:3 in 6:1 ter zasluženo osvojil 1 mesto v modri skupni.

Tekme za 3.mesto v zeleni skupini ni bilo saj se Janez Manfreda zaradi obveznosti tekme ni mogel udeležiti in tako je 3.mesto pripadlo Alenu Beltramu. 

 

Na koncu še enkrat čestitke vsem tekmovalcem v ligi za prikazane dvoboje in borbo.

Se vidimo v naslednji sezoni.

Gremo TK Gorica!

 

Nekaj utrinkov z zaključka si lahko ogledate na spodnjih slikah.

Foto: Almir Kudič

 

Kontaktni podatki

Teniški klub Gorica Nova Gorica

Bazoviška ulica 4

5000 Nova Gorica

Primož Strel (predsednik) +386 41 386 134

Bor Zorzut (trener) +386 40 566 082

tkgorica.ng@gmail.com

info@tkgorica.si 

Sponzorji

 

 

© 2017- Teniški klub Gorica Nova Gorica. Vse pravice pridržane.
Piškotki zagotavljajo boljšo kakovost delovanja storitev. Z uporabo naših storitev dovoljujete uporabo piškotkov.
Ok